google-site-verification: googlefa84656fa69603df.html
top of page
  • Foto van schrijverChris

eVit in de praktijk “de hele olifant in beeld”


Dat electroVitality een rol speelt in een gezonde leefstijl was mij al duidelijk maar nu ik zelf de metingen verricht middels de Global Diagnostics van Vitatec met de laatste software updates over electrosmog is het direct meetbaar en zichtbaar!

Een lichaam in balans is in staat om met stress om te gaan echter is het hedendaagse leven een optelsom van vele vormen van stress!


We meten tijdens de scan de (elektro) vitaliteit van het lichaam, de mate waarin het lichaam op deze zeer lage electromagnetische impulsen reageert geeft een aanwijzing hoe veerkrachtig cellen, weefsel, organen en systemen zijn.


Bij electrosmog zijn een aantal belangrijke indicatoren waar wij naar kijken:

Een eerste indicatie vinden wij onder de noemer Energetic Hyper Sensitive deze kan groen zijn geen probleem, lichtroze alert, rood alarmerend. Tot op heden ben ik niemand tegen gekomen bij wie dit groen is… Wat gezien onze huis en werkomgevingen best logisch is maar ook reden tot bewustwording hoe we met onze omgeving omgaan.


Daarna de mate van nitrosatieve stress, veroorzaakt door vrij radicalen stikstof, prikkels van buitenaf zoals electrosmog maar ook lichtbronnen, lawaai, geluid kortom alle verstorende omgevingsfactoren. Deze zijn alleen maar toegenomen in onze huis en werkomgevingen.

En oxidatieve stress, veroorzaakt door vrije radicalen zuurstof (in het lichaam) die een gevolg zijn van de bovengenoemde belastingen. Oxidatieve stress kan daarnaast ook te wijten zijn aan minder kwaliteit voeding en lifestyle en worden in het gesprek meegenomen.

Ontstekingen op celniveau is een reactie van het immuunsysteem en de daarbij behorende mitochondria die zorgen voor de energiehuishouding. Deze kunnen we ook meten en zien als aanwijzing voor bestaan van electrosmog.

Tevens kijken we naar het sympatische en parasympatische zenuwstelsel, daar onze hersenen werken met hun eigen frequenties en het voor onze hersenen een hele toer is om op alle impulsen te blijven afstemmen…..


Hoe is het met de bijnieren gesteld? Werken de hormonen goed?

Dit zijn slechts enkele pijlers uit een totaal systeem want tenslotte is het belangrijk “de hele olifant in beeld” te krijgen! Alles is energie en is met elkaar verbonden deze logica is helaas nog niet voldoende doorgedrongen in de conventionele zorg waar oplossingen gezocht worden in de biochemische werking (farmaceutische industrie) van het lichaam die echter een uitvloeisel van het elektromagnetische lichaam is. Werken op die laag is dus preventief, holistisch en onontbeerlijk in deze 24/7 technologische maatschappij.


Zo krijgen onbegrepen klachten een stem en meetbare onderbouwing zonder het af te doen als “tussen de oren” en met antidepressiva de boel verder ontregelen.


Binnen Living Earth kunnen wij zowel je woon werk omgeving meten als het lichaam van de bewoner(s) Ieder mens en iedere situatie is uniek daarom bieden wij maatwerk begeleiding totdat het optimale resultaat is behaald.


Informeer naar de mogelijkheden eVit Home / eVit Personal.

https://www.livingearth.nl/evit-personal


33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page