google-site-verification: googlefa84656fa69603df.html
top of page
Vitatec Global Diagnostics
Vitatec Logo
eRelief apparaat

Living Earth & Vitatec Nederland

Bundeling van krachten maar vooral van gelijkgestemde pioniers 

De klik was er meteen toen we in 2017 uit hoofde van Floww in contact kwamen met Drs. Raha Nahid van Natural Health Centre / Vitatec Nederland (www.vitatecnhc.nl

Het was niet meer dan logisch dat wij samen op de Internationale Therapeuten Beurs, Better Health Event en de Massage Complementair Vakbeurs stonden om onze gezamenlijke passie uit te dragen, namelijk bijdragen aan de bewustwording rondom het in balans blijven (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel) in onze huidige 24/7 technologische maatschappij.

De gevolgen van straling of in breder perspectief electro smog nemen in rap tempo toe. De juiste informatie, inzichten en oplossingen voor onze gezondheid en woon/werkomgeving zijn bijna niet bij te benen en daarom is bundeling van krachten zo belangrijk.

 

Met onze gezamenlijke expertises zijn wij in staat een totaal pakket van diensten en producten te bieden in antwoord op de groeiende problemen van vaak onbegrepen her/erkende klachten waaronder Burn-out, stress, vermoeidheid, EHS en vele andere moderne verschijnselen.

Vitatec en Living Earth op de beurs
e-Relief  Vitalfeld Technologie door Vitatec
 

Ons lichaam en zijn biologische werking gedijen en functioneren met de natuurlijke omgevingsstraling van zowel de aarde (Schumann frequentie 7.83 Hz) als de kosmische straling van met name de zon.
 

In onze hedendaagse technologische samenleving worden we massaal blootgesteld aan een zeer smalle bandbreedte van onnatuurlijke hoogfrequente straling de zogenoemde electro smog.


Deze techniek wordt toegepast in onze huizen voor WiFi, smart meters, magnetrons, inductie kookplaat, tablets, laptops en mobiele telefoons etc. In onze samenleving voor de zendmasten en het besturen van vele industriële toepassingen en het internet of things kortom het is overal en 24/7 aanwezig.
 

De invloed van deze vorm van straling op het menselijk lichaam is relatief onbekend omdat het in de tijdspanne dat het aanwezig is in de maatschappij nog kort is ten opzichte van de wijze waarop het menselijk lichaam zich geëvolueerd heeft over duizenden jaren!
 

Maar dat het naast de bestaande vervuiling door pesticiden en chemicaliën die ons via de lucht, water en voedsel als omgevingsfactoren een rol speelt is een feit.

De mate waarin het lichaam belast is met o.a. electro smog is middels de Vitatec apparatuur (Global Diagnostics) eenvoudig en doeltreffend te meten en met de e-Relief nu dus ook te behandelen!

Informeer naar de vele mogelijkheden en toepassingen.

bottom of page