google-site-verification: googlefa84656fa69603df.html
top of page

Woonbiologie

en het leefklimaat

Ons (t)huis dient als een veilige haven waar we na een dag school, werk en drukke bezigheden buitenshuis naar verlangen om “thuis te komen”. Het is de plek waar we ons zelf kunnen zijn, ontspannen met dierbaren en weer opladen voor een volgende dag.

Ons huis is vaak een waardevolle investering waar we tijd, geld en energie in stoppen het tot een Thuis te maken.

Heel tastbaar komt dat fysiek, aarde neer op het gebruik van de bouwmaterialen, van gevelstenen tot isolatie en afwerking op de binnenwanden.

De investeringen in keuken, badkamer en toiletruimten waar er schoon gefilterd drink en douche water voorhanden is en met extra systemen gekozen kan worden voor gevitaliseert of extra gefilterd water.

De lucht kwaliteit wordt gewaarborgd door de juiste ventilatie ook hier zijn systemen voor verkrijgbaar.

Als laatste is er het warmte, vuur aspect dat zorgt voor een aangename tempratuur via diverse verwarmingssystemen of ouderwets met een haardvuur.

Het huis komt tenslotte tot leven of wordt een Thuis, door de bewoners en hun bezittingen die er kleur, geur en smaak aangeven….

Vanuit de woonbiologie is er veel informatie voorhanden je huis inderdaad tot die oase van rust en prettig leefbaar te maken. Hoe natuurlijker de materialen hoe eerder je dat bereikt. Zie daartoe ook de ecoBouw link  of voor het inwinnen van advies.

Een aspect wat hier speciale aandacht verdient in deze tijd zijn namelijk de vergaande technologische toepassingen die onze woningen wel voorzien van gemak, comfort en ontspanning maar een weinig bekende keerzijde kennen.

Alles is energie en heeft een frequentie en alles is verbonden!

Woonbiologie Living Earth

De plek waar je woont wordt beïnvloed door het elektromagnetische veld van het stukje aarde waar je huis staat.

Alle omgevingsfactoren van hoogspanningsmasten, zendmasten, transformatorhuisjes, tram en trein bovenleidingen of dicht wonen in de buurt van Schiphol alles geeft een frequentie af…

Ieder apparaat dat je in een stopcontact steekt creëert een elektromagnetisch veld.


Waar we vroeger misschien twee of drie elektragroepen in onze meterkast hadden zijn het er nu tien of twaalf. De vraag en intensiteit van het stroomgebruik is in onze huishoudens enorm gegroeid.

Dit vraagt om meer aanbod en capaciteit van de energieleveranciers die dus dikkere hoogspanning kabels beschikbaar stellen om in onze behoeften te voorzien. De hoogspanningsmasten in de weilanden zijn al een bekend fenomeen maar de kabels onder de grond in onze woonwijken zijn recent in de media gekomen (link naar het artikel over hoogspanningskabels in de media)

Een andere explosieve toename is het gebruik van draadloze verbindingen in ons huis. Ieder huishouden heeft zijn eigen WiFi verbinding, meerdere draadloze telefoons, tablets, digitale TV en spelcomputers maar wat te denken van slimme energie meters, surround speaker systemen, beveiliging camera’s, zonnepanelen kortom een enorme toename aan onnatuurlijke niet lichaamsvriendelijke frequenties die van invloed zijn op ons welbevinden en gezondheid (lees eVit Personal).

Kortom is onze veilige haven nog wel zo “veilig”?
Hoe eVit (electro vitaal of beter gevraagd earth vital) is jouw woon en of werkomgeving?

Meten is Weten

Boek een eVit Home en krijg inzicht in de diverse velden en hoe deze op elkaar inwerken.

Krijg direct praktisch toepasbaar advies zodat je zelf actief kan bijdragen aan een vitaal leefklimaat en daarmee een vitaal persoonlijk leven!

   

Dit bezoek inclusief nagezonden rapport is een toekomst gerichte investering en bedraagt € 249,- 

bottom of page