google-site-verification: googlefa84656fa69603df.html
top of page

electroVitality

eVit Home

Doe de eVit Home en krijg (in)zicht hoe vitaal jou woon/werk omgeving is?
Breng harmonie in jou woonomgeving.

Waar ons huis bedoeld is om na een dag werk, school en allerhande activiteiten de plek is om te ontspannen en weer op te laden voor een nieuwe dag is dat in veel gevallen onbewust en onbedoeld niet meer het geval….


Naast omgevingsfactoren als hoogspanningsmasten met kabels zowel bovengronds als ondergronds, zendmasten voor mobiele telefonie zijn we zelf ook debet aan het verstoren van onze veilige haven.


Met de aanschaf van allerlei draadloze “gadgets” wifi repeaters, slimme meters, en enorme toename van elektrische apparaten hebben we ongemerkt een omgeving gecreëerd die alles behalve rustgevend is!


Een eVit Home Check (electro vitality)  geeft je inzicht in de sterkte van de diverse stralingsbronnen in je woning. Met wetenschappelijk geijkte meetapparatuur worden de belangrijkste leefruimten gecheckt, zoals de woonkamer en (kinder)slaapkamers. Ook de omgeving wordt in ogenschouw genomen het nagezonden rapport geeft direct toepasbare tips en adviezen. 

Bij de eVit Home worden de volgende velden gemeten: 

  • Geomagnetische veld  van de aarde op de plek waar je woont

  • Elektrische veld ontstaan door alle electrische apparatuur in huis

  • Magnetische veld bv hoogspanningskabels, inductiekookplaat, electrische auto

  • Hoogfrequente straling door draadloze apparatuur en zendmasten in de omgeving

Met weergave in grafieken en analyse van hoe deze op elkaar inwerken

Straling meten Living Earth

 

Waarom een eVit Home check?
Onze fysieke lichaam heeft ook een fijn elektromagnetisch lichaam (zichtbaar via een EEG of ECG) 


Dit voor het oog onzichtbare lichaam loopt schade op door de hoogfrequente straling die overal in om en door ons heen gaat! Dit veroorzaakt verstoringen, die zich in het fysieke lichaam uiten in een reeks van klachten variërend in ernst. (zie eVit personal) De plek waar wij wonen of werken is dus van belang om zicht te krijgen hoe deze van invloed is op ons welbevinden en gezondheid!


Hoe werkt de eVit Home Check?
Gary Barham van Living Earth komt voor een dagdeel bij je thuis om alle velden te meten, directe adviezen/tips te geven en in te gaan of alle vragen. Met zijn 20 jaar ervaring in ecologische bouw en meer dan 300 metingen door het hele land is hij een zeer profesioneel (technisch) als mensgericht storyteller. Met zijn holistische kijk en aanpak brengt hij harmonie in huis…

Living Earth is vertegenwoordiger van vivoBASE producten in Nederland. Het aanschaffen van Living Earth of vivoBASE producten tijdens de eVit Home check kan één van de oplossingen zijn maar is geheel vrijblijvend.

Meten is Weten

Boek een eVit Home en Gary komt bij je op bezoek voor een dagdeel vullend bezoek vol met tips, adviezen, ervaringsverhalen en oplossingen in jouw unieke situatie. Dit bezoek inclusief nagezonden rapport is een toekomst gerichte investering en bedraagt € 295,- 

bottom of page