google-site-verification: googlefa84656fa69603df.html
top of page

De vivoBASE

oplossing

Samen met VIVOBASE bieden wij een nieuwe oplossing aan. De vivoBASE familie van producten. Door het produceren van een natuurlijk en laagfrequent veld kunnen mensen, dieren en planten hun gezondheid, ondanks straling in hun onmiddellijke omgeving, in balans houden.

VIVOBASE-producten bieden effectieve bescherming tegen elektrosmog voor thuis, op kantoor, in de auto, boot, kliniek, hotel, appartement, schuur, stacaravan, stal, restaurant of winkel. VIVOBASE-producten verhogen u weerstand tegen WIFI, DECT, Bluetooth, GPS, hoogspanningslijnen, zendmasten, monitors, zonne-energieapparatuur, dirty electricity en andere kunstmatig geproduceerde velden, evenals de natuurlijke aardmagnetische velden, inclusief globale rasterlijnen, wateraders, breuklijnen, en natuurlijke en kosmische straling.

VIVOBASE GmbH is een Rilling Group company.

 

Duitse engineeringexpertise in combinatie met tientallen jaren medische ervaring vormde de basis voor deze innovatieve, baanbrekende beschermingsmiddelen. VIVOBASE verenigt het onderzoek, de ontwikkeling en de productie van apparaten die effectief beschermen tegen elektromagnetische straling. We willen erop wijzen dat de VIVOBASE-producten geen klassieke 'esoterische' oplossingen zijn - in plaats daarvan zijn het 'elektrotechnische' oplossingen met een bewezen hoge werkzaamheid. 

Duits ontwikkeld en vervaardigd - Hoge kwaliteit is de maatstaf bij het produceren van VIVOBASE-producten. Het doel is om een persoon in staat te stellen een hogere kwaliteit van leven en welzijn te bereiken door het gebruik van de VIVOBASE familie van producten met de potentie voor iedereen om een goede gezondheid te bereiken en te behouden.

vivoBase producten

Ons lichaam bestaat grotendeels uit water en wordt gecontroleerd door bio-elektrische impulsen. Elektromagnetische straling kan deze natuurlijke processen verstoren. Deze stralen dringen het lichaam binnen en voorkomen een optimale celtoevoer. Als we worden blootgesteld aan kunstmatige elektromagnetische velden (elektromagnetische smog of elektrosmog genoemd), kunnen deze een fundamentele impact hebben op biologische processen in ons lichaam met de volgende effecten:


• Gebrek aan concentratie- en slaapproblemen
• Verstoring van de balans van ons vegetatieve zenuwstelsel
• Verzwakking van het immuunsysteem
• Stofwisselingsstoornissen als gevolg van verzuring en verstopping
• Geestelijke belasting en stress

 

De VIVOBASE-producten bieden weerstand tegen elektrosmog door een specifiek veld te genereren dat een natuurlijk veld imiteert en daarom veilig kan worden gebruikt.

In tegenstelling tot elektromagnetische velden, die frequenties en trillingen produceren en enigszins bewegen (vergelijkbaar met het functieprincipe van een magnetron), is er geen beweging in dit veld (statische veld). De natuurlijke metabolische processen van uw cellen worden niet beïnvloed.

Voor meer informatie over hoe deze producten werken ga naar de volgende pagina . . .

Of bekijk de video (in het Engels).

bottom of page