google-site-verification: googlefa84656fa69603df.html
top of page
VivoBASE- Voor een natuurlijke weerstand tegen straling

 

Living Earth is vertegenwoordiger van de vivoBASE producten in Nederland. Het aanschaffen van vivoBASE producten kan één van de oplossingen tegen stralingsbelasting zijn, maar is geheel vrijblijvend. Alle prijzen zijn inclusief Btw. 

De nieuwe vivoBASE productenfamilie creëren een natuurlijke weerstand tegen: Elektrische apparaten, transformatoren / kabels, Wi-Fi, Bluetooth en andere draadloze netwerken, DECT-telefoons, mobiele telefoons en andere draadloze apparaten, Radio, TV's, PC's, schermen, Geopatische straling, wateraders, natuurlijke radioactiviteit. 

De vivoBASE producten werken door een laagfrequent veld te produceren dat in staat is om de vochtmoleculen in de opperhuid af te stemmen (oriëntatie polarisatie). Omdat het vochtmolecuul een dipool is, bezit het door de asymmetrische opbouw een permanent elektrisch dipool moment. In het molecuul bevindt zich een negatief geladen kant (zuurstofatoom) en een positief geladen kant (beide waterstofatomen). Met andere woorden door de polarisatie van de vochtmoleculen in de opperhuid ontstaat er een natuurlijke barriére deze werkt tegen de electromagnetische straling. Een bijkomende positieve eigenschap van de vivoBASE productenfamilie is dat deze ook vitaliserend werkt.  Lees meer over vivoBASE. . .

vivobase_mobile.png
vivoBASE mobile

De nieuwe vivoBASE mobile is geschikt voor mobiel gebruik en wordt gedragen op het lichaam, in de broekzak of handtas. De vivoBASE mobile produceert een laagfrequent veld dat in staat is om de vochtmoleculen op de opperhuid af te stemmen (oriëntatie polarisatie). Een positieve bijkomend eigenschap is dat het ook  vitaliserend werkt. De vivoBASE mobile is uitgerust met een lithium-ion batterij die kan worden opgeladen via een mini-USB-poort. Het bereik van de vivoBASE mobile is ca. 1,5 m (RADIUS). De mogelijkheid bestaat om de beschermhoes in verschillende kleuren (roze, geel, grijs, zwart, blauw en groen) te bestellen.

vivobase_car.png
vivoBASE car

De nieuwe vivoBASE car is geschikt voor gebruik in de auto, bus, boot, camper enz. met een zendbereik van 4 meter. Dit apparaat is ook een oplossing voor de sterke magnetische velden van alle soorten en merken elektrische auto’s.  Door het laagfrequente veld van het vivoBASE car, dat elektrisch sterker is dan de elektromagnetische stralen, worden de watermoleculen gehinderd hoog- en laagfrequente elektromagnetische straling te volgen. Een bijkomende positieve eigenschap van de vivoBASE car is dat deze door ionisatie vitaliserend werkt. De vivoBASE car beschikt over een interface voor het gebruik van USB-poort of in de sigaretten aansteker.

vivobase_home.png
vivoBASE home

De nieuwe vivoBASE home is geschikt voor gebruik in huizen, hotels, scholen, bedrijven en andere openbare gebouwen. De vivoBASE home heeft een zendbereik van 30 meter door muren en plafonds. Door het produceren van een laagfrequent veld kunnen mensen, dieren en planten hun gezondheid, ondanks straling in hun onmiddellijke omgeving, in balans houden. Een positieve bijkomend eigenschap van de vivoBASE home is dat deze door de ionisatie vitaliserend werkt. De vivoBASE home is beschikbaar als plug-in en kan in elk stopcontact worden gebruikt, bij voorkeur centraal in de woning.

VIVO_BASE_Animal.JPG
vivoBASE animal

De nieuwe vivoBASE animal is geschikt voor gebruik bij dieren zoals paardenstallen, maneges, koeienstallen, dierenparken, etc. en heeft een zendbereik van 40 meter. De vivoBASE animal is verkrijgbaar als een diefstalbestendig en spatwaterdicht en op de wand gemonteerd. Door het laagfrequente veld van het vivoBASE animal, dat elektrisch sterker is dan de elektromagnetische stralen, worden de watermoleculen gehinderd hoog- en laagfrequente elektromagnetische straling te volgen. Een positieve bijkomend eigenschap van de vivoBASE animal is dat deze door ionisatie vitaliserend werkt. Uw dieren zullen het verschil merken.

vivobase_corporate.png
vivoBASE corporate

De vivoBASE corporate is geschikt voor: hotels, bedrijven en openbare inrichtingen zoals scholen, universiteiten enz. ontworpen. vivoBASE corporate bevat de exacte afmetingen van de gebouwen waar de vivoBASE corporate wordt geïnstalleerd. Na een geslaagde installatie wordt ook een certificaat verleend.

Disclaimer

De vivoBASE producten vervangen geen medische behandeling. Als er klachten of ziekten zijn gelieve uw arts te raadplegen. Geen van de vivoBASE producten: Mobile, Home, Car, Animal en Corporate kunnen voor genezing worden ingezet. Aansprakelijkheidsvorderingen zijn uitgesloten.

bottom of page