google-site-verification: googlefa84656fa69603df.html
top of page

Hoe werken de

vivoBASE producten

De vivoBASE producten beschermen uw lichaam tegen elektrosmog door een natuurlijk beschermend schild te activeren zonder de voordelen van moderne technologie te moeten inleveren.

Ons lichaam bestaat grotendeels uit water en wordt bestuurd door bio-elektrische impulsen. Elektrosmog kan deze natuurlijke processen verstoren door de penetratie van straling in het lichaam. Optimale cel- zorg wordt belemmerd. De VIVOBASE-producten bieden weerstand tegen elektrosmog door een specifiek veld te genereren dat een natuurlijk veld imiteert en daarom veilig kan worden gebruikt.
 

VivoBase_mode_operation.png

In tegenstelling tot elektromagnetische velden, die frequenties en trillingen produceren en enigszins bewegen (vergelijkbaar met het functieprincipe van een magnetron), is er geen beweging in dit veld (statische veld). De natuurlijke metabolische processen van uw cellen worden niet beïnvloed.


Het gegenereerde veld oriënteert watermoleculen van levende wezens in de bovenste huidlaag (oriëntatiepolarisatie). Watermoleculen zijn dipolen; ze hebben een permanent elektrisch dipoolmoment vanwege hun asymmetrische structuur, d.w.z. er is een negatief geladen kant (zuurstofatoom) en een positief geladen kant (beide waterstofatomen). Dankzij het bijzonder veld dat VIVOBASE-producten creëren, wordt voorkomen dat watermoleculen in het lichaam hoge en lage frequentie elektromagnetische straling volgen. Als gevolg hiervan kunnen de cellen in het lichaam weer voldoende water opnemen en wordt het schadelijke effect van elektrosmog sterk verminderd. Dus levende wezens kan hun gezondheid behouden ondanks dat zij zijn blootgesteld aan een omgeving van straling.

BESCHERMING MET GEBRUIK VAN POLARISATIE
Lichamelijk gedrag van watermoleculen met behulp van VIVOBASE
zonder vivoBase.png
Met vivoBase.png
CELVOORZIENING IS GEOPTIMALISEERD
Vergelijkende weergave van H2O-celtoevoer in een celmembraan


De elektromagnetische omgeving beïnvloedt de ruimte van de H2O-moleculen. Elektrosmog verstoort het transport van H2O-moleculen door het celmembraan, met alle bekende gevolgen voor de gezondheid.

cell zonder bescherming.jpg
cell met bescherming.jpg
WATERKWALITEIT BLIJFT OPTIMAAL
Het beïnvloeden van de structuur van het watermolecuul
Water zonder vivoBase.jpg
Water met vivoBase.jpg
bottom of page