google-site-verification: googlefa84656fa69603df.html
top of page

Elektro-magnetische

Lichaam

Naast het fysieke-chemisch lichaam hebben wij ook een elektro-magnetische lichaam, die nu te meten is bij iedere ziekenhuis met een mRI scanner.

We weten allemaal dat onze Aarde een elektromagnetisch veld heeft. Het is eigenlijk net als een magneet met een positieve en negatieve pool. We maken daar bijvoorbeeld gebruik van als we via navigatie onze weg zoeken. Een kompas geeft altijd de polen Noord en Zuid aan. Dieren zoals de vogels die migreren over een lange afstand gebruiken het magnetisch veld van de aarde als GPS om hun weg te vinden.

Niet iedereen weet echter dat het menselijke lichaam ook zijn eigen elektromagnetische veld en polen heeft. Velen denken nog dat het een soort van illusie of sprookje is van degenen die mediteren zoekend naar spirituele verlichting maar feit is dat wetenschappers dit veld met verschillende instrumenten kunnen meten. Sterker nog elke cel in ons lichaam is als een magneet met zijn eigen elektromagnetisch veld al die cellen bij elkaar vormen ons elektromagnetisch “lichaam”.

Overal waar er elektriciteit door kabels stroomt ontstaat er vanzelf ook een elektromagnetisch veld. De zenuwen in ons lichaam zijn als de elektriciteit kabels en voorzien ons lichaam van “stroom” zonder dat zou ons lichaam niet functioneren. Met deze “stroom” ontstaat er ook een elektromagnetisch veld.

Dit elektromagnetisch veld is altijd in beweging het veld fluctueert in sterkte en uitstraling. Zelfs zonder apparatuur kunnen we ons dit gewaar zijn. Denk maar eens aan iemand die ziek is of iemand die juist bruist van het leven. Of als iemand jou boos benaderd of vanuit liefde en begrip.

Dus of je het geloofd of niet feit is dat er een elektromagnetisch veld om je lichaam is. De kwaliteit of vitaliteit van dit veld gaat samen met de mate waarin jij gezond bent. Hoe energieker vitaler dit veld hoe meer energie jij fysiek tot je beschikking hebt. Hoe zwakker dit veld des te meer kans je hebt op verlies aan energie en op den duur gezondheid.

Daarom is het zo belangrijk te realiseren dat alle elektromagnetische velden in jouw directe omgeving van invloed zijn op jouw eigen veld! Want deze velden staan in een continue uitwisseling met elkaar dit kan positief zijn (resonantie) of negatief (dissonant)

Magnetische veld

 

In een ontmoeting met de ander kun je je dus “opgeladen” of juist “leeg gezogen” voelen. Als het aankomt op het ontmoeten van andere mensen kun je dus bewust een keuze maken deze ontmoeting al dan niet aan te gaan…..

Maar wist je dat ook je omgeving bestaat uit allerlei elektromagnetische velden?


Zo heeft de plek waar je woont zijn eigen elektromagnetische dynamiek en kan je huis staan op een:

  • Water ader

  • Breuk lijn

  • Hartman of Curry veld

  • Of een combinatie van daarvan

Vroeger was deze kennis heel gewoon en werd met een wichelroede bepaald welke plek het beste was om een stal, kerk of kasteel te bouwen. De sfeer of energie in een kathedraal wordt voor een groot deel bepaald door de plek waar hij gebouwd is.

In onze huidige 24/7 technologische maatschappij hebben we echter te maken met een hele andere orde van grote als we het hebben over elektromagnetische velden!


Niet alleen is er een flinke toename van huishoudelijke apparaten en “gadgets” en daarmee zijn we met zijn allen meer stroom gaan gebruiken (dus meer en sterkere velden) veel van de huidige apparaten zijn draadloos…. Deze relatief nieuwe technologie werkt met hoog frequente straling (WiFI, blue tooth, 3G, 4G, en straks de 5G

bottom of page