google-site-verification: googlefa84656fa69603df.html
top of page

Vitatec

e-Relief

Optimaliseren van de omgevingsstraling
  • Versterking van het lichaam
  • Verbetering van de weerstand tegen electro smog en andere negatieve invloeden

Waarom het gebruik van de e-Relief?

Ons lichaam en zijn biologische werking gedijen en functioneren met de natuurlijke omgevingsstraling van zowel de aarde (Schumann frequentie 7.83 Hz) als de kosmische straling van met name de zon. Bij gebrek aan deze natuurlijke vormen van straling voelen wij ons minder vitaal en raakt ons lichaam in “verval”
Tegenwoordig is omgevingsstraling echter niet alleen natuurlijk maar is met name de kunstmatige door de mens gemaakte straling, in een smalle bandbreedte van het hoogfrequent spectrum, explosief toegenomen. 


De verzamelnaam daarvoor is Electrosmog  en is een mix van elektromagnetische straling ten gevolge van technologische toepassingen in allerlei apparaten, installaties en (telecom) industrieën. Denk daarbij aan Wi-Fi, Blue Tooth, draadloze telefonie, de 3,4, en zelfs 5G netwerken.


Deze vorm van onnatuurlijke hoogfrequente straling en de constante blootstelling daaraan op het menselijk lichaam is nieuw en komt van nature niet voor. De gevolgen van deze belasting tezamen met de kosmische instraling en giftige chemicaliën in onze omgeving hebben wel degelijk een impact.


Aangetoond is dat de proteïne moleculen in de cellen van ons lichaam door electro smog anders reageren door hun lading anders te verdelen en zo minder bruikbaar zijn. Het gedrag van de cel verandert en geeft verstoring van het DNA wat in het ergste geval kan leiden tot beschadiging van het DNA zelf… 

Dramatische Dew Drops

Hoe de e-Relief te gebruiken?
De e-Relief heeft 61 verschillende programma’s. De duur en intensiteit is regelbaar. 
Het apparaat kan zowel gebruikt worden om in een ruimte harmoniserende frequenties toe te voegen. Het neemt geen straling weg maar zendt lichaamsvriendelijke frequenties uit waar het lichaam baat bji heeft om zich te herstellen. De reikwijdte daarvan is 6 meter, muren van steen of beton blokkeren die frequenties.


Of het kan gebruikt worden middels een biotrode om gericht op het lichaam behandelingen te geven. Deze intense vorm van behandeling is maximaal 20 minuten per keer.

Een houder maakt het mogelijk de e-Relief stevig en handig op een plek neer te zetten.


Of via een clip draagbaar aan je kleding. Hij kan enkele uren draadloos gebruikt worden door de oplaadbare batterij of met snoer via het stopcontact.

Informeer naar de mogelijkheden voor gebruik in de praktijk of bij cliënten thuis.
 

eRelief 61.JPG
bottom of page