google-site-verification: googlefa84656fa69603df.html
top of page

Vitatec

Global Diagnostics

Iedereen zou in staat moeten zijn om te begrijpen wat er gebeurt in zijn of haar lichaam

Holistische geneeskunde ziet het lichaam als een samenhangend systeem dat alleen goed kan werken als elk proces soepel verloopt. De verstoring van een individueel orgaan, spier, bot of klier is van invloed op alle andere lichaamsfuncties. Als er sprake is van een kleine verstoring bijvoorbeeld veroorzaakt door een toxine (gif) zullen alle krachten in het lichaam synergetisch samenwerken om weer een balans te vinden en de schade te herstellen.


Een zwak orgaan of systeem dat niet goed werkt, veroorzaakt niet direct pijn of andere symptomen. Als deze verborgen verstoringen echter onbehandeld blijven, kunnen zij op den duur leiden tot een vermindering  van de energetische veerkracht van het lichaam. Daarom is het zinvol om preventieve maatregelen te nemen voordat er lichamelijke klachten optreden.


Echter ook als er al symptomen aanwezig zijn kan het nuttig zijn om inzicht te hebben in de energetische gezondheidstoestand van het lichaam om in staat te zijn de juiste behandeling te kiezen.
Elk organisme heeft zijn eigen reactiepatroon 
Ieder deel van elk systeem van het lichaam, of deze nu gezond of ziek is, laten een individueel reactiepatroon zien op prikkels van buitenaf. Op grond van dit reactiepatroon kunnen waardevolle conclusies getrokken worden over de huidige gezondheidstoestand en het functioneren van de onderzochte organen en systemen.

Met Global Diagnostics worden deze reactiepatronen snel, in 8 minuten, en pijnloos middels electroden op de enkels gemeten en geëvalueerd.

Global Diagnostics
Meting en analyse: 
-    13 lichaamssystemen
-    612 lichaamsfuncties 
-    Mate van het zelf herstellend vermogen 
-    Belastingen, allergie en micro‐organismen 
-    Het herstelvermogen van de cellen 
-    Statistische weergaven tot 5 jaar terug 
-    Advies behandelplan, medicatie/suppletie 
-    Analyse in 3D weergaven 

Behandeling:
-    Activeert verminderde lichaamsfuncties
-    Verwijdert afvalstoffen uit het lichaam
-    Reguleert het herstellend vermogen
 
Global Diagnostics is een geavanceerd technisch meetsysteem dat beschermd wordt door een octrooi. Het is geclassificeerd als een medisch hulpmiddel klasse II en goedgekeurd en gecertificeerd door het Ministerie van Volksgezondheid van de Europese Unie (CE).
global diagnostics
Vitatec Logo
bottom of page