google-site-verification: googlefa84656fa69603df.html
top of page

electroVitality

eVit Farm

Doe de eVit Farm en krijg (in)zicht hoe vitaal jouw stal of boerderij zijn.
Harmoniseer het natuurlijke evenwicht.

Met het weer aanhalen van een eerdere werkrelatie zijn Living Earth & Leven met Straling in staat een nog breder bereik en aanbod te bieden.

Hans van Santen uit Houten van Leven met Straling heeft zeer veel ervaring in de agrarische sector.
 

Van oudsher werd door wichelroedelopers de plek waar de stal gebouwd moest worden bepaald.

Zo wist men toen al dat het aardmagnetische veld op de plek waar de stal stond van invloed was op de gezondheid van het vee. Gezond vee levert namelijk meer melk dus meer inkomsten….

Door focus op schaal vergroting, intensivering en economische belangen zijn veel van die natuurlijke wijze van veehouderij onbewust opgegeven.

Dus meten is weten! Hans van Santen trekt zijn rubberlaarzen aan en gaat aan de slag met tegenwoordig uiteraard wetenschappelijk en geijkte meetapparatuur om zo alle velden:

  • Geomagnetische veld van de aarde op de plek van de stal 

  • Elektrische veld ontstaan door alle elektrische apparatuur in de stal en omgeving

  • Magnetische veld bv hoogspanningskabels, zonnepanelen omvormers en pompen

  • Hoogfrequente straling door draadloze apparatuur en zendmasten in de omgeving

Met weergave in grafieken en analyse van hoe deze op elkaar inwerken

Vee bij Sunrise

 

Waarom een eVit Farm check?
Automatisering en robotisering gepaard gaande met dito draadloze techniek blijken wellicht ten grondslag te liggen aan val in productie en gezondheid van het vee?!


Alle dieren lopen risico daar de hoogfrequente straling die overal is om en door hen heen gaat! Dit veroorzaakt verstoringen, die zich in het fysieke lijf van het dier uiten in een reeks van klachten variërend in ernst. De plek van de stal of boerderij is dus van invloed is op hun welbevinden en gezondheid!


Hoe werkt de eVit Farm Check?
Hans van Santen van Leven met Straling komt voor een dagdeel bij je op de boerderij om alle velden te meten, directe adviezen/tips te geven en in te gaan of alle vragen. 

Living Earth en Leven met Straling zijn vertegenwoordigers van vivoBASE producten in Nederland.

Het aanschaffen van Living Earth of vivoBASE producten tijdens de eVitFarm check kan één van de oplossingen zijn maar is geheel vrijblijvend.

Meten is Weten

Boek een eVit Farm en Hans komt langs bij je op de boerderij voor een dagdeel vullend bezoek vol met tips, adviezen, ervaringsverhalen en oplossingen in jouw unieke situatie. Dit bezoek inclusief nagezonden rapport is een toekomst gerichte investering vraag naar de voorwaarden bel Hans vrijblijvend tel.nr. : 06 31 531 579

bottom of page