google-site-verification: googlefa84656fa69603df.html
top of page

Over Ons

Gary Barham - Woonbioloog
Christine van Blokland - Customer Care

Geboren en getogen in paradijselijk New Zealand “kiwi” Gareth, Gary Barham (1960) ziet het als zijn taak om mensen weer in contact met de (hun) natuur te krijgen. Want de natuur is het leven zelf!

Al jong keerde hij zich bewust af van de kapitalistische manier van werken en leven. Ondanks een zeer aantrekkelijke internationale carrière perspectief bij Shell waar hij al snel zag wat die benadering voor impact had op de Aarde.

Hij vervolgde zijn pad langs veehouderij naar de biologische dynamische landbouw waar hij in aanraking kwam met de antroposofie van Rudolf Steiner dat sindsdien zijn verdere werk en levenspad bepaalde. Zo was hij jaren directeur en trustee of the Waldorf School in Tauranga. En was hij landelijk politiek actief in 'The Green Party of Aoteoroa New Zealand'.

 

De liefde bracht hem tenslotte in 1998 naar Nederland waar hij succesvol een ecologisch bouw en leemstuc bedrijf startte onder de naam LivingEarth Company. Ook hier zag hij met lede ogen toe hoe “the race to the bottom” leidde naar ongezonde werk leefomgevingen en maakte hij de overstap naar woonbiologie in breedste zin van het woord. Mede de snel veranderende (draadloze) technologische ontwikkelingen in onze woon/werk en leefomgeving baart hem ernstig zorgen!

Want een onnatuurlijke (technologische) vorm van groei kan in zijn ogen niet …in de natuur liggen de antwoorden laten we daar wijs mee omgaan!

eVitCoaching6.jpg

Na vele omzwervingen heeft Christine van Blokland (1968)  haar plek naast Gary in Living Earth gevonden.

Alle rollen, functies en branches verder die ieder hebben bij gedragen aan de kwaliteiten en vaardigheden om dit totaal concept vorm en inhoud te geven. Maar belangrijker wellicht haar innerlijke reis en groei als mens die leidde naar een diep verlangen bij te dragen aan een beter begrip wie en wat wij als Mens zijn en te doen hebben?

 

Christine  is een verbinder!  Haar creativiteit en grote hart maakt dat ze altijd wil werken aan het groter geheel. Vanuit haar helder voelen en helder weten “weet” ze feilloos te benoemen waar vernieuwing nodig of mogelijk is. En zet ze zichzelf als instrument in die transformatie zichtbaar te maken.

Als Chris Transformatie Reisleidster wijdt zij zich binnen Living Earth aan een groeiend netwerk van behandelaars en gelijkgestemden om de mens weer in contact te krijgen met zijn eigen natuur. Het is haar missie anderen te begeleiden hun weg naar innerlijke groei in te slaan, want als ieder die weg gaat bereiden we de weg naar wereldvrede…

bottom of page