google-site-verification: googlefa84656fa69603df.html
top of page
  • Foto van schrijverChris

eVit… Hoe is het met jouw electroVitality?!Dit klinkt in eerste instantie misschien super vaag maar is relevanter dan je denkt?!

Vanuit de wetenschap weet men al veel langer dat ons lichaam met elektromagnetische velden werkt denk maar aan het hart meetbaar via ECG en de hersenen met een EEG scan. Veelal wordt er echter naar een chemische of fysieke oplossing gezocht als er problemen zijn?

Inzichten vanuit “the new science” dragen nieuwe oplossingen aan op basis van frequenties en werken met levensenergie (chi, prana, tao) om het lichaam te behandelen maar stuiten nog altijd op scepsis.

Mede door de technologisch ontwikkeling van fijngevoelige meetapparatuur (SQUID) dringt het geleidelijk in de Westerse wereld door dat er toch een verklaring is voor de onzichtbare “velden/lichamen” waar men in het Oosten al duizenden jaren met de aura en zijn chakra’s werkt. Sinds 1994 is er een westerse wetenschappelijk benaming voor dankzij het National Institute of Health (NIH) en wel “the human biofield”


Nu dat Oost en West of wetenschap en spiritualiteit zich langzaamaan vermengen openen zich gelukkig nieuwe deuren.

Electro Vitality of eVit de term waar wij binnen Living Earth mee werken is dus relevant!

Ons elektromagnetisch lichaam is voor het blote oog onzichtbaar en bevindt zich voornamelijk buiten ons fysieke lichaam. Het voedt, ondersteunt “energized” en informeert ons fysieke lichaam 24/7.


Een vitaal, harmonisch, gebalanceerd elektromagnetisch lichaam levert dus een vitaal, harmonisch gebalanceerd fysiek lichaam op!

Er zijn talloze interne en externe factoren die van invloed zijn op ons lichaam en daarmee ons welbevinden en gezondheid. Toch wil ik in deze context één in het bijzonder onder de aandacht brengen omdat deze externe omgevingsfactor relatief nieuw is voor ons al eeuwen oude “ontwerp” van het menselijke lichaam.


De hedendaagse snel groeiende technologische ontwikkeling in het kader van de “vooruitgang” heeft zeker een keerzijde….Het is pas zo 20 jaar geleden dat draadloze techniek (WLAN later WiFi, blue tooth etc en alle snel opvolgende generaties van 3G, 4G en nu sprake van 5G) zijn intrede deed. Deze technologie maakt gebruik van hoogfrequente straling via de ether voor het zenden en ontvangen van data en mogelijk maken van mobiele communicatie. Deze nieuwe vorm van omgevingsvervuiling valt onder de noemer Electro smog.


De westerse wetenschap kijkt zeer fragmentarisch naar de gevolgen van deze onnatuurlijke vorm van straling op ons lichaam en tot dusver wordt er alleen rekening gehouden met de temperatuur stijging in het hoofd tijdens het bellen?!

Mogelijke andere factoren worden niet in ogenschouw genomen maar als we dat in het licht van ons elektromagnetisch lichaam brengen is er wellicht veel meer aan de hand?!

Daarover een volgende keer meer ………


eVit
Voor meer informatie of een eVit Personal te boeken

...... of neem contact op en informeer naar de mogelijkheden voor een eVit meting?


53 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page