google-site-verification: googlefa84656fa69603df.html
top of page

eVit - electroVitality…… “zo boven zo beneden”

Zo boven zo beneden*

De zon heeft een elektromagnetisch veld, de heliosfeer die ons hele zonnestelsel beschermt tegen komische straling elders uit het universum. De aarde heeft een elektromagnetisch veld met als buitenste laag de magnetosfeer als beschermlaag tegen de zonnewind.

Magnetosfeer
Zonnewind en de Magnetosfeer van de Aarde

Wij mensen hebben ons biofield of aura om ons heen dat ons bescherming geeft tegen schadelijke omgevingsfactoren in onze ether. Ook een elektromagnetisch veld. Al onze lichaamscellen worden beschermd en omgeven door het celmembraan dat schadelijke stoffen buiten houdt.

Zo zie je de afspiegeling van hetgeen zich in de macrokosmos plaatsvindt ook in de microkosmos gebeurt, zo boven zo beneden. Door ons hele universum is er elektromagnetische werking en daarmee ook in ons lichaam.

Beschadigingen in deze bescherminslagen hebben gevolgen voor het geheel! Waarbij er een rangorde is, de zon omvat onze aarde de aarde omvat de mens en de mens omvat de lichaamscellen. Alles is met alles verbonden en beïnvloed elkaar, daarom dienen we bewust om te gaan met onze omgevingsfactoren zeker met degene waar we zelf invloed op hebben….

Want we kennen de gevaren van de gaten en dunner wordende ozonlaag en gevolgen daarvan op die plekken van onze Aarde is het UV licht van de zon extra schadelijk!

Waarom laten we ons biofield/aura dan blootstellen aan de onnatuurlijke vormen van hoogfrequente straling van zendmasten, mobiele telefoons, WiFi en alle andere draadloze apparatuur die we in huis halen? Of op de werkplekken en inmiddels zelfs op scholen en ziekenhuizen?!

We beschermen ons tegen te veel zon middels zonnebrandcrèmes afhankelijk van je huidtype in verschillende gradaties. Maar ook met een Sun block op je huid gesmeerd komt er een moment dat het beter is uit de zon te gaan! Beschermen kun je maar tot op zekere hoogte op een gegeven moment verbrandt je huid alsnog… voorkomen is beter dan genezen. Door het zichtbaar rood worden van onze huid en het ongemak wat we daaraan wijten zijn we ons gelukkig bewust van de gevaren van de zon en gaan de meeste mensen inmiddels verantwoord om met deze natuurlijke stralingsbron.In het geval van onnatuurlijke straling zijn we helaas nog niet zo ver. Zijn de gevolgen in de meeste gevallen niet direct toewijsbaar aan de onnatuurlijke straling en zijn we ronduit “koppig” als het gaat om concessies doen. Bereikbaarheid, entertainment, gemak stellen we al snel boven ons welbevinden en op termijn onze gezondheid?! Onze werkplekken zijn liefst draadloos zodat ze flexibel en “agile” zijn maar laten weinig over hoe ons lichaam zich daarbij voelt. Over onze kinderen in de scholen maar niet te spreken.

Zelfs de meer bewustere mensen onder ons die in hun ogen bewust omgaan met straling en zich “beschermen” denken geen risico meer te lopen………… toch heeft elk lichaam zijn eigen limiet!


*Wikipedia:

"Zo boven, zo beneden", die een echo vindt in de opvattingen van zowel de alchemie, de magie als de westerse astrologie. Deze drie 'oude wetenschappen' gaan immers uit van de eenheid en verbondenheid der dingen boven (de macrokosmos ) en beneden (de microkosmos- onze aarde en het leven op aarde).


60 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page