google-site-verification: googlefa84656fa69603df.html
top of page
  • Foto van schrijverChris

Anders dan gedacht?!

Bijgewerkt op: 13 sep. 2018Living Earth & Floww Customer Care – Anders dan gedacht?!

Sinds januari 2018 werden wij verzocht Floww Customer Care zelfstandig vanuit Living Earth onder onze vleugels te nemen. Een verzoek dat wij, Gary Barham & Christine van Blokland, met bezieling en plezier op ons namen maar wat even onverwachts als ons aangeboden een half jaar later weer ontnomen werd…. Anders dan gedacht?!


Elk nadeel heeft zijn voordeel zou Johan Cruijff gezegd hebben en zo maken wij van de nood een deugd! Door het directe contact met behandelaars hun cliënten en de consumenten markt hebben we goed zicht gekregen op wat er zich allemaal afspeelt en in rap tempo ontwikkelt en dat baart ons zorgen!


Onze maatschappij lijkt wel op hol geslagen………….een opeenstapeling van technologieën, die naast stralingsbelasting met fysieke gevolgen ook enorme sociale vraagstukken met zich meebrengt en dat veelal allemaal nog onbewust!


Jim en Jeanne Wagenaar van www.de7evensprong.com zagen deze ontwikkeling 20 jaar geleden al ontstaan! Zijn uitvindingen en inzichten resulteerden uiteindelijk in 2007 in de Floww producten. Toen al zag hij de producten niet op zich staand maar onderdeel van een holistisch totaal concept. Wij Gary en Chris van Living Earth onderschrijven dit, holistisch totaal concept, volledig en delen zijn visie, sterker nog we toetsen geregeld onze bevindingen en kijken samen vooruit naar nieuwe oplossingen. Living Earth bouwt voort op Jim Wagenaar zijn basis en maakt het anno NU.

Zo werken wij met de benaming electroVitality (eVit) als vervanging voor alles wat straling gerelateerd is. ElectroVitality (eVit) staat voor ons fijnstoffelijke elektromagnetische lichaam dat alle functies van ons fysieke lichaam ondersteunt. Dit voor het oog onzichtbare lichaam is van vitaal belang voor een gezond lichaam en staat in contact met het Elektromagnetisch veld van onze Aarde. Dit aard magnetisch veld is niet alleen de energiebron voor de mens maar voor alles wat er op en in leeft! De verstoringen van deze velden door onnatuurlijke frequenties (straling/electro smog) maakt ons werk zo nodig!


Living Earth zegt het al…….als mens zijn wij onlosmakelijk verbonden met de Aarde. Kennis en bewustwording van deze relatie en hoe deze in balans te brengen en in harmonie te houden is de enige weg naar een duurzame, vitale maatschappij en leefbare Aarde!

Deze gedachte ligt ten grondslag aan onze huidige en toekomstige diensten en producten:

Lees alles hierover op onze website www.livingearth.nl

- De eVit Personal voorheen de stralingsanalyse personen - De eVit Home of Office voorheen de straling analyse woning - De eVit Coaching, nieuw!


De maatschappij zijn wij, allen tezamen, laten we elkaar ondersteunen, versterken en co creëren op weg naar een . . .


172 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

ความคิดเห็น


bottom of page