google-site-verification: googlefa84656fa69603df.html
top of page

Co-creatie

Jim Wagenaar - Uitvinder
Jeanne Wagenaar - Customer Care

Uitvinder Jim Wagenaar.

Al als kind was ik gefascineerd door alles wat met straling e.d. te maken had. Op school zag, voelde en zweeg ik en ook thuis zag en voelde ik en probeerde te zwijgen, wat niet altijd lukte. Ik kwam met boeren in aanraking en met wichelroedelopers en leerde van hen veel over aardstralen en hoe je dat kon meten. Leerde ook dat sommige dieren juist op aardstralen gingen liggen en andere dieren juist niet. De boer kon hieraan zien waar de aardstralen zaten en dit klopte altijd. Na er lang niets mee gedaan te hebben, merkte ik dat het onderhuids bleef kriebelen en na vele baantjes, ziekten, ongelukken etc., geloofde ik niet zo heel erg meer in de reguliere methoden en ben een praktijk gestart voor natuurgeneeswijzen. Als bio-analyticus ben ik van mening dat de techniek veel te snel gaat om als mens fysiek en mentaal bij te kunnen houden.  Ik heb verschillende opleidingen gevolgd, medische basisvakken op hbo-niveau en uiteindelijk had ik een goed lopende praktijk aan huis.

Bij de behandelingen van de klanten, werd ik keer op keer geconfronteerd met straling op allerlei niveau en begon te merken dat ik niet kon behandelen, als niet eerst de straling werd opgelost. De ontwikkeling van mijn stralingsdruppels was al snel een feit en werkten prima. Nadat mensen die hadden gebruikt kon de behandeling “opgenomen “worden en sloegen ook de natuurgeneesmiddelen aan. Ik ging in die periode veel voor een bedrijf meten bij klanten in hun woning en plaatste er middelen om de straling te weren.

Toch miste ik steeds een stukje waardoor mensen niet helemaal opknapten, dus ging ik zelf aan het ontwikkelen, testen, op proef plaatsen en vooral bij een van mijn beste testpersonen, zij was   zangeres en erg ziek geworden waardoor zij niet meer kon optreden door haar EHS, is mij hierbij zeer behulpzaam geweest.  Zij voelde onmiddellijk of een product wél of niet goed was of nog wat beter zou kunnen. Uiteindelijk werden er mooie producten ontwikkeld door mij en geproduceerd en “mijn “ zangeres kon weer optreden en les geven, hoe fijn was dat??

Ik ontdekte de mogelijkheid om straling te transformeren naar een bioveld van lichaamsvriendelijke straling. Al snel had ik geen tijd meer om mijn praktijk erbij te doen, dus daar ben ik toen mee gestopt.

De producten werden verkocht via het bedrijf Floww International BV  vanaf 2009, met een pracht groeiende omzet, maar helaas, ging dit bedrijf na ruim 9 jaar de crisis doorstaan te hebben, eind 2016 failliet. Dat was voor iedereen een harde klap en voor mij was het alsof mijn kindje de nek was omgedraaid. Echter Jim Wagenaar zou Jim Wagenaar niet zijn, als hij niet opnieuw overeind krabbelde, weer ging nadenken over nieuwe producten en daar is hij op dit moment volop mee bezig. Nieuwe ontwikkelingen, nieuwe namen en vooral verbeterde werking.

Jim Wagenaar
Jeanne Wagenaar
Logo de 7evensprong

Het allerbelangrijkste product wat het eerst zal verschijnen zijn de Radiation Remedy’s. Dit zijn druppels die de mensen nodig hebben om ervoor te zorgen dat de belasting die in hun cellen is gekomen, het lichaam weer gaat verlaten, zodat zij zich beter gaan voelen.

Hoe mooi zal het zijn, als deze nieuw producten samen met de verbeterde producten, die óók een nieuwe naam gaan krijgen, het vertrouwen bij alle behandelaars en consumenten weer kan terugwinnen.

De 7evensprong,  het bedrijf dat ik samen met mijn vrouw, Jeanne Wagenaar, leid. www.de7evensprong.com

Wij hopen allemaal dat ons harde werken aan de vernieuwingen en verbeteringen  van de vroegere producten en het toevoegen van enkele nieuwe ontwikkelingen, ons allen een mooie toekomst gaat brengen.

 

Jeanne Wagenaar, de echtgenote van Jim Wagenaar, de uitvinder en producent.

Van huis uit ben ik verpleegkundige en ben daar 23 jaar werkzaam in geweest. Dit heb ik steeds met liefde gedaan, van ziekenhuis tot verpleeg- en verzorgingshuizen. Later heb ik een pedicure-opleiding gevolgd en tot 2008 een praktijk aan huis gehad, wat ik ook met heel veel plezier gedaan heb.

Ondertussen was Jim al drukdoende met ontwikkelen en produceren

Toen de uitvinding en de producten via Floww International BV verkocht werden, heb ik de administratie met veel plezier verzorgd van thuis uit en vond het ook weer erg leuk om collega’s op afstand te hebben. Tussendoor kregen we samen 3 honden Max onze bruine lab van bijna 9, Sam van 5 en een half jaar en Fay van bijna 5 jaar. Met de laatste 2 doen we samen zo goed als mogelijk is recreatieve jachttraining. Daar kan ik mijn hoofd leegmaken en genieten van het samen in de natuur zijn.

Na het faillissement eind 2016 en een mislukte doorstart in 2017, gaan we nu ons eigen eenmanszaakje De 7evensprong weer nieuw leven inblazen. U kunt straks alles over lezen op onze website. www.de7evensprong.com

bottom of page